Accommodatie & prijzen

In ons pand zijn twee sfeervolle en in oude stijl gerestaureerde gastenverblijven gerealiseerd.

In de kamer-en-suite aan de voorkant van het huis treft u wellicht iets van uw gading tussen een leuke uitstalling van antiek en curiosa.

Tevens is in de bijna 20 meter lange gang een wisselende expositie van schilderijen. Hier is ook informatiemateriaal aanwezig over het dorp, de omgeving, bezienswaardigheden, musea, galeries, (antiek en curiosa-)winkels en fiets- en wandelroutes.

De gastenkamers zijn voor u beschikbaar vanaf 14.30 uur op de dag van aankomst en tot 11.00 uur op de dag van uw vertrek.

Mocht u eerder arriveren, kunt u altijd uw bagage bij ons neerzetten.

Gastenkamers

De twee gastenkamers zijn voorzien van een lits-jumeaux(lengte 2,10 m), koelkastje, koffie- en thee-faciliteiten, televisie en boeken.

De gastenkamers hebben een eigen entree waardoor u volledige privacy heeft!

     

De Opkamer

De Opkamer (voormalige meidenkamer!) bestaat uit een verrassend ruime en comfortabele zit-/slaapkamer, een luxe badkamer met dubbele wastafel, aparte douche, toilet en wirlpool. De kamer is verbonden via een deur met een romantisch ommuurde prive patio, waar u desgewenst ook kunt ontbijten.

De kamer is ook zeer geschikt voor bruidsparen!

Prijs per nacht inclusief ontbijt: € 99,-.

     

De Schouwkamer

De Schouwkamer is genoemd naar de antieke schouw die hierin aanwezig is. Een bijzonder element in de kamer is een weer aangebrachte muurschildering naar het oude origineel. De kamer heeft zicht op het voormalige garnizoenskerkje en bestaat uit een sfeervolle en royale zit-/slaapkamer en een luxe badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet.

Prijs per nacht inclusief ontbijt: € 88,-.